Sarinla-Hilot Healing Art

sarinlafilippinska@yahoo.se        0760895350                                                                                                                        

 

 


Om Sarinla Hilot Healing Art

 

Upplev en uråldrig tradition hos oss på Sarinla-Hilot...

Vad är hilot?
Hilot är en gammal metod för helande och fortfarande används i stor utsträckning i Filippinerna. Denna antika helande metod i grunden bygger på den tradionella filippinska medicin och lärs ut av den äldre generationen till en lärling inom familjen. De muntliga och praktiska lärdomarna togs emot och lärdes av arvtagarna kontinuerligt genom generationerna.
Upplev hilot med en blandning av healing och växtbaserade oljor hos oss på Sarinla Hilot Healing Art. Utförs av en professionell  hilot utövare med 20 års erfarenhet inom traditionella och medicinska behandlingar.

 

Sarinla-hilot erbjuder en blandning av traditionella och moderna healing- och spabehandlingar  samt mamma-barn massage, postnatal & prenatal massage (gravidmassage), intuitivhealing, spabehandlings- och massagekurser, ekologisk detoxkur och  ekologiska spaprodukter samt mindfulness meditation och samtal. Vi hjälper dig att återfå din holistisk balans (fysisk, mental, emotion och själs). Boka gärna en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig att välja vilken behandling som passar dig bäst.  

Vi använder ekologiska, växtbaserade,  

fair trade & miljövänliga produkter     

____________________________________________________________________

 

Sarinla-Hilot Healing Art hedrar kvinnorna!”I owe me!”  wellnesspaket  

Vårda dig själv i din egen tid i vårt lugna rum.
Ett perfekt sätt att återskapa din balans och harmoni, eller helt enkelt få en lugn stund ostört.
Få en skräddarsydd behandling efter en kostnadsfri konsultation.
 

 

 

-samtal: att lyssna på ditt inre jag 

-uppmärksamhetsmeditation

-the art of mindfulness  

-Sarinla-Hilot Healing massage

-skräddarsydd ansiktsbehandling

-skräddarsydd kroppsbehandling

 

-skräddarsydd fotspa/handspa

-detoxkur

-rawfood

-fresh make-up 


 För mer info/beställning/ bokning, vänligen mejla oss på: sarinlafilippinska@yahoo.se

 

 

Bra presenttips! 

    
Ge bort en njutningsfull upplevelse!  

Vi kan skicka presentkort direkt hem till dig eller mottagaren. Andra alternative är som e-presentkort direkt till din eller mottagaraens e-mail adress eller mobilnummer.

___________________________________________________________________

Ekawada Organic Health & Wellness i Rimbo, Norrtälje.

Välkommen till Ekawada ekologis kurort i Rimbo (Norrtälje kommun). Prova vår nya verksamheter som till exempel ekologisk  bed & breakfast, yoga och meditations reträtt och kurser inklusive  övernattningar, digitaldetox, chemicaldetox, föreläsningar om hållbar livsstil och ekologisk odling, samt mindfulness och andra form av meditationer och beröringsterapi. Vi kommer också att erbjuda olika program om stresshantering, burnt-out syndrome recovery program(utmattningssyndrom), sorgbearbetning, I owe me sustainable lifestyle /hållbar livsstil) samt healing art och samtalsterapi.

Om ni är intresserad att lyssna på våra föreläsningar om stresshantering och hållbar livsstil är ni varmt välkomna att anmäla er på: sarinlafilippinska@yahoo.se. Skriv gärna namn, mobilnummer, email adress och lite bakgrund om varför vill ni lyssna på våra föreläsningar.

Mer info finns på www.ekawada.com